Geluid

Harde en zachte gehoorbescherming voor elke lawaaiige omgeving zoals een fabriek, discotheek, schietclub, op de motor of in de voedselindustrie.

Bekijk meer opties

 

Communicatie

Op maat gemaakte gehoorbescherming kunt u ook gebruiken voor het beluisteren van een iPod of communicatie door middel van een bluetooth headset.

Bekijk meer opties


Slapen

Veroorzaakt geluid in uw geval geen gehoorschade, maar houdt het u uit uw slaap? Bijvoorbeeld een snurkende partner of lawaai in en om het huis. Slaapstukjes bieden de oplossing.

Bekijk meer opties

 

Zwemmen

​Bent u een frequent zwemmer en heeft u last van water in uw oren? Zwemstukjes voorkomt dat er water of lucht in uw oren komt. Beoefenen elke watersport en voorkom een oorontsteking.

Bekijk meer opties


Assortiment oorbescherming

Het draagcomfort bij op maat gemaakte gehoorbescherming is optimaal. Decicon vervaardigt verschillende soorten gehoorbescherming, speciaal aangemeten op uw oor en afgestemd op uw persoonlijke situatie. Al onze producten hebben een CE-markering en voldoen aan de meest recente Arbo-eisen. Wij bieden bij elke set een etui, clip, schoonmaakpen en –doekje en een gebruiksaanwijzing aan.

Wij vervaardigen gehoorbeschermers op maat voor volgende doeleinden:

Vindt u uw wensen m.b.t. oorbeschermers niet in bovenstaand rijtje terug? Neem dan gerust contact op met ons.