Header: Geluid

Oordoppen zwemmen

Gaat u regelmatig zwemmen en heeft u last van water in uw oren? Ook voor dit probleem biedt Decicon gehoorbescherming een oplossing. Deze op maat gemaakte zwemstukjes sluiten de gehoorgang tijdens het zwemmen hermetisch af zodat er geen water of lucht naar binnen kan. Zo voorkomt u een oorontsteking en kunt u gerust allerlei watersporten beoefenen. Deze zwemdopjes zijn ook prima voor kinderen die tijdens de zwemlessen last hebben van hun oortjes.

Oordoppen slapen

Veroorzaakt geluid in uw geval geen gehoorschade, maar houdt het u uit uw slaap? Denk aan een snurkende partner of lawaai in huis, van de straat of bij de buren? Wij leveren oordoppen op maar speciaal voor het slapen. Deze oordopjes nemen de harde geluiden zo veel mogelijk weg, terwijl alarmsignalen (zoals wekker, telefoon of brandmelder) wel hoorbaar blijven. De slaapstukjes zijn vervaardigd van een zacht materiaal en laten lucht door waardoor u geen druk op de oren krijgt. Ook zijn deze oordopjes uitermate geschikt voor wie wil studeren of lezen in stilte.

Communicatie

Wij bieden ook op maat gemaakte gehoorbescherming voor het beluisteren van bijvoorbeeld een iPod of voor het communiceren via een mobilofoon of bluetooth-verbinding van een mobiele telefoon. Ook voor een recherche-aansluiting bent u bij ons aan het goede adres.

Geluid

Als u zich in een lawaaiige omgeving bevindt, zoals een fabriek, discotheek , schietclub of tijdens het jagen, heeft u een goede gehoorbescherming nodig. Wij leveren zowel harde als zachte otoplastieken. Harde zijn beter geschikt voor geluid in hoge tonen, terwijl zachte goed zijn voor geluid in het lage en geluid van staal op staal. De gehoorbescherming wordt voorzien van een filter, afhankelijk van het aantal decibel waaraan u of de werknemer blootgesteld wordt. Ook kijken wij naar eventueel reeds opgelopen gehoorschade en leeftijd. Naast de standaard gehoorbescherming, bieden wij ook andere types/modellen: