Header: Kosten otoplastieken

Kosten otoplastieken

Werken in een omgeving met harde geluiden, zoals een fabriek, productiehal of disoctheek, en het rijden van een motor kan gehoorschade tot gevolg hebben. Zorg dat u het niet te ver laat komen en bescherm uw gehoor goed! Wij kunnen u daar als geen ander bij helpen. Wij vervaardigen verschillende soorten otoplastieken, speciaal aangemeten op uw oor en afgemeten op uw persoonlijke situatie.

Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers. Deze otoplastieken werken met een dempingfilter die bepaalt hoeveel geluid er maximaal door mag komen. Wij hebben een geschikte filter voor elke situatie. Een medewerker van een drukkerij heeft immers een andere filter nodig dan bijvoorbeeld een bouwvakker. De hoge, schadelijke tonen worden door middel van deze filter maximaal gedempt en teruggebracht naar een veilig niveau. De niet-schadelijke geluiden (zoals spraak- en waarschuwingsgeluiden) krijgen vrije doorgang.

De otoplastieken van Decicon hebben een optimaal draagcomfort, een CE-markering en voldoen aan de meest recente Arbo eisen.

Kosten otoplastieken

De prijzen van otoplastieken zijn afhankelijk van het soort otoplastiek. De kosten van otoplastieken liggen al snel boven de kosten van universele gehoorbeschermers. Maar otoplastieken hebben wel een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van universele gehoorbeschermers:

  • optimaal draagcomfort
  • optimale gehoorbescherming bij verschillende dempingsniveaus
  • lange levensduur

Gehoorbescherming op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek!

Neem contact op