Header: Werkwijze

Werkwijze

Heeft u interesse in één van onze producten, neem dan gerust contact op met ons. Er volgt een vrijblijvend gesprek waarna u een offerte ontvangt. Als u één van onze producten wilt bestellen, gaan wij als volgt te werk:

Inspectie en afdruk maken

Wij komen graag bij u langs zonder voorrijkosten. Eerst inspecteren wij het oor van u of uw medewerkers. Daarna wordt er een watje in de gehoorgang geplaatst en gevuld met twee componenten pasta. Na uitharding van de afdruk, halen wij deze weer uit het oor. Het aanmeten duurt ongeveer vijf minuten per persoon.

Naar het laboratorium

Vervolgens gaan de afdrukken naar ons laboratorium waar wij er een mal van maken. Tijdens het productieproces wordt de gewenste filter in de gehoorbescherming geplaatst. Deze zorgt ervoor dat het schadelijke geluid wordt afgevlakt en de hoeveelheid decibel gereduceerd wordt tot onder de toelaatbare grens van 80 decibel. Wij voorzien alle sets van een uniek nummer. Bij verlies van de set, kan deze eenvoudig worden teruggebracht naar de eigenaar.

Persoonlijke aflevering en controle op locatie

Wij leveren de gehoorbescherming persoonlijk af op elke gewenste locatie. Wij testen deze uit in het oor en controleren of ze goed aansluiten en prettig aanvoelen. Is de klant tevreden, dan zijn wij dat ook.